Houthoff Buruma wint Gouden Toga én Gouden Muis

Delen:

Advocatenkantoor Houthoff Buruma heeft dit jaar de Gouden Toga én Gouden Muis gewonnen. De Gouden Toga wordt toegekend aan de beste printadvertentie, terwijl de Gouden Muis bestemd is voor de beste online campagne. Deze prijzen, die gisteren in het Rosarium in Amsterdam werden uitgereikt, worden jaarlijks uitgeloofd voor arbeidsmarktcommunicatie voor juristen en zijn een initiatief van Mr.

De jury, onder leiding van Michael van Os (oud-hoofdredacteur van Adformatie), heeft Houthoff Buruma uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Toga voor de advertentie Ga ook eens praten bij. De gedachte achter de advertentie is het aantrekken van studenten die om zich heen kijken. Dus geen volgers, maar denkers die zich voelen aangetrokken tot de houding en trots van Houthoff Buruma.

Dit jaar werd voor het eerst de Gouden Muis uitgereikt. De jury heeft ook hier gekozen voor de campagne van Houthoff Buruma. Volgens het juryrapport is het sterke punt van de campagne dat de wervingssite niet op zich zelf staat. Deze wordt continu aangepast aan de nieuwe onderdelen van de wervingscampagne. Het gevolg is heel veel traffic naar de site. Dit is een geïntegreerde aanpak van offline en online communicatie, waarbij de site een onmisbaar element is. Het reclamebureau dat verantwoordelijk is voor de offline en online campagne is Bakker/Linssen id.

Gouden Bef

De publieksprijs, de Gouden Bef, is dit jaar gewonnen door Banning Advocaten met de advertentie Hogerop. De advertentie uit deze campagne is speciaal gericht op toekomstige vrouwelijke collega’s. De campagne is bedacht door het reclamebureau Communicatie Team. De winnaar van de publieksprijs is gekozen door bezoekers van Mr. Online. Zij konden stemmen op tien genomineerde advertenties.

Tijdens de bijeenkomst werd onder meer het woord gevoerd door de algemeen deken van de Nederlandse Orde van Advocaten, mr. W. Bekkers. Voor zijn inleiding, klik hier. Ook sprak Mr.-hoofdredacteur Michiel van Kleef, en tenslotte kunt u hier het juryrapport van Michael van Os lezen.

Algemeen deken Willem Bekkers sprak behartigenswaardige woorden over de bezuinigingen op de rechtsbijstand.

Algemeen deken Willem Bekkers sprak behartigenswaardige woorden over de bezuinigingen op de rechtsbijstand.

De Gouden Bef, de publieksprijs, werd overhandigd aan Mark Bannenberg, managing partner van Banning Advocaten (l) door Mr. hoofdredacteur Michiel van Kleef.

De Gouden Bef, de publieksprijs, werd overhandigd aan Mark Bannenberg, managing partner van Banning Advocaten (l) door Mr. hoofdredacteur Michiel van Kleef.

Houthoff Buruma won zowel de Gouden Toga als de Gouden Muis. Namens dit kantoor namen Casper Banz (r) en Robert Crince le Roy  de prijzen in ontvangst.

Houthoff Buruma won zowel de Gouden Toga als de Gouden Muis. Namens dit kantoor namen Casper Banz (r) en Robert Crince le Roy de prijzen in ontvangst.

Op de foto alle prijswinnaars, inclusie een ruime vertegenwoordiging van Houthoff Buruma en twee vertegenwoordigers van Banning Advocaten (2e en 3e van rechts)

Op de foto alle prijswinnaars, inclusief een ruime vertegenwoordiging van Houthoff Buruma en twee vertegenwoordigers van Banning Advocaten (2e en 3e van rechts). Vlnr: Imke Soesbeek (hoofd recruitment HB) , Gulsen Alkan (recruiter HB), Floor Tordoir + muis (recruiter HB), Hester Swane (recruiter HB) , Robert Crince le Roy (partner HB), Mark Bannenberg en Peter de Boer, beiden bestuursleden Banning, Casper Banz (partner HB).

{mosmodule module=Gerelateerd}
{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven