Partnerbijdrage van

ICC lanceert Incoterms® 2020

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op dinsdag 10 september lanceert de International Chamber of Commerce (ICC) de Incoterms® 2020, de wereldwijd erkende leveringsvoorwaarden voor de koop van goederen, die duidelijkheid en zekerheid verschaffen aan bedrijven over de hele wereld.

Seminar ICC Incoterms® 2020 seminar op 18 september te Rotterdam

Deze nieuwe versie van de international commercial terms treedt op 1 januari 2020 in werking. Om ervoor te zorgen dat bedrijven tijdig geïnformeerd zijn, organiseert ICC Nederland seminars, te beginnen met de Nederlandse launch op 18 september in Rotterdam. Het volledige overzicht van seminars en van de Incoterms® 2020 publicaties, onder andere verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits, is beschikbaar op www.incoterms2020.nl . Op deze Nederlandse webportal zal de komende periode steeds meer informatie worden ontsloten over de wijze van gebruik van de Incoterms® regels.

Lees meer op www.incoterms2020.nl. U kunt zich hier ook registreren voor het seminar.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top