ICT-roadshow voor juristen

Delen:

private-cloud2Voor (bijna) iedere jurist is het gebruik van de aanwezige ICT-producten op kantoor inmiddels een gewoonte. Vaak zelfs een noodzaak. Maar zijn dit ook de meest efficiënte oplossingen? Is de ICT-omgeving van het kantoor veilig ingericht? En heeft men inzicht in de kosten, de investeringen, maar ook de opbrengsten van het gebruik van ICT? Actuele vraagstukken rondom ICT worden toegelicht en beantwoord tijdens de roadshow die de Lexxyn Groep organiseert in september.

De bijeenkomsten vinden plaats op 9, 11, 16 en 18 september in Breda, Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam en is bedoeld voor medewerkers in de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij.

Tijdens elke bijeenkomst zal ook een seminar worden verzorgd door juridisch adviesbureau ICTRecht. Het thema is ‘Veilig de cloud in’. De deelnemers krijgen tijdens deze sessie onder meer inzicht in het borgen van een goede dienstverlening en het afdekken van risico’s van ‘cloud-werken’.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven