Impax Asset Management heeft het Vlagtwedde zonnepark verkocht

Impax Asset Management heeft het Vlagtwedde zonnepark, het grootste van Nederland, via een infrastructuurfonds verkocht aan de Duitse verzekeraar Versicherungskammer Group. Impax kocht het park in 2019 van de Nederlandse ontwikkelaar Powerfield.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Partij 1

Impax Asset Management (Hector Boyce)

Adviseurs

De Brauw Blackstone Westbroek (Henk van Ravenhorst, Annelieke Anbeek, Heleen Koggink, Henk van Ravenhorst, Mustafa Al Saady), Ikarus Capital

Partij 2

Encavis Infrastructure Fund III (EIF III)

Adviseurs

Clifford Chance (Jeroen Thijssen, Hein Tonnaer, Han Kalule, Thomas Heijerman, Carlijn Tenge, Charlotte Horsten, Esmee Oldenkamp, Wouter Fonteijn, Pascal Borsjé, Rocco IJsselmuiden)

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top