NGB

In de schijnwerper: Anna van Haaften

In de schijnwerper van De Bedrijfsjurist nr 3 staat Anna van Haaften. Zij is sinds begin dit jaar Legal Counsel bij Quby. Op de vraag wat zij typerend vindt voor het bedrijf, antwoordt zij:

‘Quby is een jong en internationaal bedrijf. Het grootste gedeelte van mijn collega’s is creatief en technisch onderlegd. Nieuwe dingen proberen is onderdeel van de standaard werkzaamheden. Er wordt gewerkt volgens de principes van ‘Agile’ en ‘Scrum”. Als jurist betekent dat vooral dat je om moet kunnen gaan met het feit dat veel dingen pas gaandeweg duidelijk worden en je niet altijd alles contractueel dicht kan timmeren. Ook worden er veel gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Uiteraard zijn er borrels en feestjes, maar er zijn ook sportlessen na kantoortijd, we organiseren Tech Talks en tijdens de maandelijkse lunch-and-learn vertellen collega’s over onderwerpen die hen interesseren.’

Binnenkort kunt u het hele interview lezen in De Bedrijfsjurist, op papier of online (na inloggen) op de website van de NGB.

Inhouse-bedrijfsjurist en nog geen lid? Meldt u hier aan!

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl