Partnerbijdrage van

In de schijnwerper: Anna van Haaften

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

In de schijnwerper van De Bedrijfsjurist nr 3 staat Anna van Haaften. Zij is sinds begin dit jaar Legal Counsel bij Quby. Op de vraag wat zij typerend vindt voor het bedrijf, antwoordt zij:

‘Quby is een jong en internationaal bedrijf. Het grootste gedeelte van mijn collega’s is creatief en technisch onderlegd. Nieuwe dingen proberen is onderdeel van de standaard werkzaamheden. Er wordt gewerkt volgens de principes van ‘Agile’ en ‘Scrum”. Als jurist betekent dat vooral dat je om moet kunnen gaan met het feit dat veel dingen pas gaandeweg duidelijk worden en je niet altijd alles contractueel dicht kan timmeren. Ook worden er veel gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Uiteraard zijn er borrels en feestjes, maar er zijn ook sportlessen na kantoortijd, we organiseren Tech Talks en tijdens de maandelijkse lunch-and-learn vertellen collega’s over onderwerpen die hen interesseren.’

Binnenkort kunt u het hele interview lezen in De Bedrijfsjurist, op papier of online (na inloggen) op de website van de NGB.

Inhouse-bedrijfsjurist en nog geen lid? Meldt u hier aan!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top