Partnerbijdrage van

In de schijnwerper: Sandra Groot-Kogels

Sandra Groot- Kogels (37) is Head Legal Counsel NL and Eastern Europe bij ERIKS Nederland, een industriële dienstverlener en onderdeel van SHV Holdings. Eerder was zij kandidaat-notaris. ‘Het is prettig dat ik nu onderdeel ben van de business in plaats van adviseur aan de zijlijn. Ik kan meebouwen aan ERIKS Nederland. Mijn team is zeer geïnteresseerd en bedreven in de activiteiten van ons bedrijf. Ik durf zelfs te beweren dat wij een aardig woordje techniek kunnen meepraten!’

Delen:

Naam: Sandra Groot-Kogels
Leeftijd: 37
Bedrijf: ERIKS Nederland
Functie: Head Legal Counsel NL and Eastern Europe

Loopbaan

Ik startte op 1 december 2018 bij ERIKS Nederland als Legal Counsel. Per 1 januari 2021 ben ik Head Legal Counsel NL geworden en een jaar later kreeg ik daar de verantwoordelijkheid voor Oost-Europa bij. Hiervoor werkte ik onder meer als kandidaat-notaris bij HVG Law. Dat heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. Door een secondment naar Donahue & Partners LLP in New York werd ik enthousiast over het leven buiten het notariaat, waarna ik de overstap naar het bedrijfsleven heb gemaakt.

Wij legden Sandra Groot-Kogels het spreekwoordelijke vuur aan de schenen met een achttal vragen voor onze rubriek ‘De schijnwerper’.  Lees het volledige artikel via onderstaande knop.

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven