In het nieuws: De Brauw

Delen:

De nieuwe rubriek IN HET NIEUWS worden juristen of juridisch onderwerpen uitgelicht die de voorafgaande periode in het nieuws zijn geweest. We doen dit aan de hand van de nieuwsapp Meltwater die 8500 Nederlandstalige nieuwssites afzoekt op trefwoorden. Vandaag: DE BRAUW.

De Brauw in week 23 24 lijngrafiek

In de lijngrafiek ligt de hoogste piek op 15 juni. Dat is toe te schrijven aan meerdere nieuwsfeiten: de nasleep van de De Brauw Legal Innovation Challenge (BLIC), de bestuurderstoets waarover het advocatenkantoor op de eigen site heeft gepubliceerd en ook het advieswerk rondom het afstoten van de Standard Products Divisie van NXP. Een kleine opleving is er ook op 20 juni als De Brauw namens de NAM aan gedupeerden van aardbevingsschade schrijft dat facturen niet langer op naam van de NAM gezet hoeven te worden.

De Brauw in week 23 24 Taart

De taartdiagram Sentiment spreekt voor zich: veel neutrale berichtgeving. Opinies zijn meer positief dan negatief.

De Brauw in week 23 24 woordenwolk

In de woordenwolk valt Appjection op. Deze app om boetes mee aan te vechten was de winnaar van de De Brauw Legal Innovation Challenge op 9 juni.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven