Incompany 100: JPR beste advocatenkantoor

Delen:

Uitreiking-Incompany-awardsJPR Advocaten is door Incompany 100 gekozen tot het beste Nederlandse advocaten- en advieskantoor van 2012. In het Amstel Hotel in Amsterdam nam JPR Advocaten op 20 september twee awards in ontvangst. Het advocatenkantoor (met vestigingen in Deventer, Doetinchem en Enschede) werd niet alleen uitgeroepen tot beste kantoor in de categorie ‘advocatuur en notariaat’, maar ook tot beste advieskantoor van Nederland.

Incompany 100 laat jaarlijks onderzoeken hoe klanten hun adviesbedrijven beoordelen. Het onderzoek onder zakelijke beslissers naar hun tevredenheid over de bedrijven werd uitgevoerd door onderzoeksbureau Blauw Research. Klanten hebben hun mening gegeven op het gebied van knowhow, prijs, service en resultaat.

Bert Hokken, directeur JPR advocaten, is verguld met de nummer één-ranking. “Drie jaar geleden hebben we de ambitie geformuleerd om als beste advocatenkantoor van Oost-Nederland uit de bus te komen. Nu kunnen we ons landelijk meten met de beste advocaten- en advieskantoren. JPR geeft haar sectorgenoten het nakijken op het gebied van vakkennis, betrouwbaarheid en service. De belangrijkste succesfactor zijn onze medewerkers: zij denken niet alleen als advocaten, maar ook als ondernemers.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven