Ingomar Souren partner-aandeelhouder bij Kneppelhout & Korthals N.V.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Per 1 januari is Ingomar Souren partner-aandeelhouder geworden bij Kneppelhout & Korthals. Souren werkt sinds 2004 voor het Rotterdamse advocatenkantoor binnen de sectie Vastgoed & Bestuursrecht.

Ingomar Souren.jpgSouren (1968) studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is zijn loopbaan begonnen in het bedrijfsleven. Vervolgens is hij rechter in opleiding geworden en uiteindelijk is hij in 1999 toegetreden tot de balie. Hierdoor heeft hij de rechtspraktijk in al zijn facetten leren kennen. In 2002 heeft hij de opleiding Algemeen Bestuursrecht aan de Grotius Academie voltooid. Souren adviseert en procedeert op het terrein van het vastgoed, bestuurs- en volkshuisvestingsrecht, bouwrecht en aanbestedingen. Ook treedt hij regelmatig op als docent op deze rechtsgebieden.

De praktijk van Souren kenmerkt zich door een grote variëteit aan cliënten. Projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, provincies, gemeenten, waterschappen, aannemers en het bedrijfsleven weten de weg naar hem te vinden. Souren: "Het bijzondere aan Kneppelhout & Korthals is, dat het een typisch Rotterdams kantoor is waar het leveren van topkwaliteit vanzelfsprekend is, terwijl het toch nog steeds een echt advocatenkantoor is gebleven waar persoonlijke aandacht voor cliënten voorop staat.".

Souren geeft samen met Pieter de Boorder en Kees Capel leiding aan de sectie Vastgoed & Bestuursrecht, die bestaat uit 10 advocaten. Behalve de rechtsgebieden waarop Souren werkzaam is, is de sectie gespecialiseerd in ruimtelijk bestuursrecht, onteigeningen, planschade, projectontwikkeling en publiek-private samenwerking, huur- en milieurecht.

Bron: Kneppelhout & Korthals

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top