NGB

Innovatie en technologie – NGB Reeks VIII

Tijdens het Seminar Innovatie & technologie op 24 september a.s. wordt deel VIII in de NGB Reeks gepresenteerd. Alle NGB-leden krijgen dit handzame boekje met tips & tricks voor de praktijk van de bedrijfsjurist opgestuurd. Voor het seminar, dinsdagmiddag in de Caballerofabriek in Den Haag, was het maximum aantal aanmeldingen van 250 snel bereikt. Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

Maar ook wie er niet bij kan zijn, wordt door het boekje wegwijs gemaakt in de wereld van innovatie en technologie. Advocaten van het Innovation, Privacy & Technology team van Pels Rijcken geven inzicht in de juridische vraagstukken op dit terrein.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl

Meest gelezen berichten NGB