Partnerbijdrage van

Innovatie en technologie – NGB Reeks VIII

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Tijdens het Seminar Innovatie & technologie op 24 september a.s. wordt deel VIII in de NGB Reeks gepresenteerd. Alle NGB-leden krijgen dit handzame boekje met tips & tricks voor de praktijk van de bedrijfsjurist opgestuurd. Voor het seminar, dinsdagmiddag in de Caballerofabriek in Den Haag, was het maximum aantal aanmeldingen van 250 snel bereikt. Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

Maar ook wie er niet bij kan zijn, wordt door het boekje wegwijs gemaakt in de wereld van innovatie en technologie. Advocaten van het Innovation, Privacy & Technology team van Pels Rijcken geven inzicht in de juridische vraagstukken op dit terrein.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top