Inschrijven Legal Tech Startup Awards

Delen:

De inschrijving voor de Legal Tech Startup Awards 2018 is geopend. Technologische startups met potentie voor de juridische sector kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijd.

Kloppen aan deuren

“Veel jonge ondernemers met een glansrijk idee kloppen aan de deuren van juridische kantoren, maar worden nergens binnengelaten,” zegt directeur Jelle van Veenen van medeorganisator Dutch Legal Tech. “Jammer, aangezien deze branche wel wat vernieuwing kan gebruiken.” Met deze Awards wil Dutch Legal Tech startups stimuleren om bruikbare technologie te introduceren voor juridische kantoren. “Maar dan moet je wel zorgen dat ze elkaar vinden en begrijpen.”

De organisatie is in handen van Claudia Heemskerk (Event Manager PLEIT), Hendri van Norden (Partner Lexxyn Groep), Rens Rozekrans (Partner Risk & Regulatory KPMG), Jelle van Veenen, Jeroen Zweers (Innovatie Directeur Kennedy van der Laan), Richard Faas (Director of Innovation & Head of the Legal Tech Studio Arag) en Peter Backx (Segment Directeur Tax Wolters Kluwer Legal & Regulatory Nederland).

PLEIT

Tijdens het ICT-evenement PLEIT op 5 juni 2018 kunnen geselecteerde startups hun ideeën pitchen. De bezoekers beoordelen de ideeën. De Legal Tech Startup Awards 2018 roept startups op zich te melden en in te schrijven via: www.legaltechstartupawards.nl. De inschrijving sluit op 31 maart.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven