Internationaal congres over hervorming Europese Insolventieverordening

Delen:

Het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht van de Universiteit Utrecht en advocatenkantoor RESOR organiseren in samenwerking met de Europese Commissie en INSOL Europe op 28 april een internationaal congres onder de titel ‘The Future of the European Insolvency Regulation’.

De Europese Commissie dient uiterlijk juni 2012 verslag uit te brengen over het functioneren van de Europese Insolventieverordening, zo nodig vergezeld van voorstellen tot verbetering. Het congres beoogt de Commissie van input voor deze taak te voorzien. Achttien sprekers vanuit verschillende disciplines zullen over dit onderwerp spreken. Het doel van het congres is om de ervaringen die in de praktijk zijn opgedaan en de gedachten die in het veld en de wetenschap leven over het functioneren van de verordening en mogelijke voorstellen tot verbetering te verzamelen. Het congres biedt een unieke gelegenheid om deze ervaringen en gedachten rechtstreeks met de Europese Commissie te delen.

Het congres vindt plaats in de Koepelkerk, Renaissance Amsterdam Hotel in Amsterdam en duurt van 8.30 uur tot 19.30 uur (inclusief lunch). Na afloop is er een receptie met ‘finger food buffet’.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven