Internet Scriptieprijs 2012

Delen:

nummer-1-logo1Advocatenkantoor Brinkhof en internet provider XS4ALL organiseren dit jaar de zesde editie van de Internet Scriptieprijs voor de beste juridische masterscriptie op het gebied van internet en recht. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 1500 euro, een mobiel internetabonnement van XS4ALL én publicatie van de scriptie op de website www.internetscriptieprijs.nl.

Met de Internet Scriptieprijs willen Brinkhof en XS4ALL rechtenstudenten uitdagen zich te specialiseren in dit rechtsgebied van de toekomst. Scripties kunnen tot 22 oktober via www.internetscriptieprijs.nl worden ingezonden (bij voorkeur als doorzoekbaar PDF-bestand).

De deskundige jury bestaat uit Nico van Eijk (hoogleraar media- en telecommunicatierecht, Universiteit van Amsterdam), Arno Lodder (hoogleraar Internetrecht, Vrije Universiteit), Remy Chavannes (advocaat bij Brinkhof) en Niels Huijbregts (Public Affairs en woordvoering bij XS4ALL).

De uitreiking van de prijs vindt ook dit jaar plaats op een juridisch symposium op donderdag 22 november in Felix Meritis in Amsterdam, waar interessante sprekers aan het woord komen en de inzenders van de drie beste scripties de gelegenheid zullen krijgen om hun scriptie toe te lichten.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven