Internet Scriptieprijs 2013

Delen:

bekerAdvocatenkantoor Brinkhof en internetprovider XS4ALL reiken dit jaar opnieuw de Internet Scriptieprijs uit voor de beste juridische masterscriptie op het gebied van internet en recht. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 1500 euro, een mobiel internetabonnement van XS4ALL. De winnende scriptie wordt bovendien professioneel uitgegeven door uitgeverij deLex én online gepubliceerd op www.internetscriptieprijs.nl.

Met de Internet Scriptieprijs willen Brinkhof en XS4ALL rechtenstudenten uitdagen zich te specialiseren in dit rechtsgebied van de toekomst en een podium creëren voor excellente studenten. Scripties kunnen tot 15 januari 2014 via www.internetscriptieprijs.nl worden ingezonden.

De uitreiking van de prijs vindt ook dit jaar plaats op een juridisch symposium op donderdag 20 februari 2014 in Felix Meritis in Amsterdam, waar de inzenders van de drie beste scripties de gelegenheid krijgen om hun scriptie toe te lichten en andere interessante sprekers aan het woord komen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven