Partnerbijdrage van

Interview Anita Arts: De bergen in

Anita Arts, jurist voor Nederland bij Charles River Labatories, bedacht tijdens een wintersport dat het misschien leuk was ook eens in de zomer naar de bergen te gaan. Sindsdien is zij een fervent bergwandelaar.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

‘Wandelen deed ik tot een jaar of tien geleden alleen in Nederland. Dat is makkelijk lopen want alles is vlak, hoewel het bij mij in de buurt wel heuvelachtig is, ik woon in de buurt van Groesbeek. In de winter gaan we altijd skiën in de bergen. Een berglandschap maakt diepe indruk op mij. Het is zo groots, je hebt zulke prachtige uitzichten. We besloten er ook eens te gaan kijken als er geen sneeuw ligt, in de zomer. Zo zijn we zo’n tien jaar geleden begonnen met bergwandelen. Ik wandel met mijn man, en inmiddels ook met onze dochter die nu zes jaar is.’

Lees verder

Dit interview is onderdeel van een serie van zes over wat bedrijfsjuristen in hun vrije tijd doen, naast een vaak drukke baan en gezinsleven. Het verscheen in de eerste editie van de Nationale Enquête Bedrijfsjuristen 2021-2022. Deze tweejaarlijkse enquête is gehouden onder ruim 400 NGB-leden met als doel om meer inzicht te krijgen in de trends en ontwikkelingen binnen het vak van bedrijfsjuristen.

Tekst: Henriette van Wermeskerken
Foto’s: Truus van Gog

Resultaten Nationale Enquête Bedrijfsjuristen 2021-2022

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top