Partnerbijdrage van

Interview Maaike van Opstal: Buiten spelen

Maaike van Opstal, General Counsel bij Infinitas Learning, golft al vanaf haar studententijd. Na een onderbreking van tien jaar heeft ze de sport weer opgepakt. Naast andere dingen die ze graag doet.

Delen:

‘Ik doe aan hardlopen, tennissen, golfen, racefietsen en dwarsfluit spelen, maar ik fotografeer en kook ook graag. Niet altijd allemaal evenveel, want het komt naast mijn gezin en een drukke baan. Hardlopen probeer ik in ieder geval twee keer per week te doen. Het is makkelijk, je kunt het altijd en overal doen, en je beweegt intensief in korte tijd. Soms moet ik wel een drempel over, maar als ik eenmaal in het ritme zit, vind ik het heerlijk. Ik fris er enorm van op. Soms loop ik alleen, soms met een hardloopmaatje. Twintig jaar geleden heb ik de marathon in New York gelopen. Verder heb ik veel halve marathons gelopen. Ik wil nog wel eens een hele marathon lopen. Daar moet ik dan wel tijd voor vrijmaken, want zonder training gaat het niet.’

Dit interview verscheen in de Nationale Enquête Bedrijfsjuristen 2021-2022. Aan het slot van de resultaten van deze enquête zetten we een zestal bedrijfsjuristen in de schijnwerper. We spraken hen over wat ze in hun vrije tijd doen, naast een vaak drukke baan en gezinsleven. Renée Nauta, Charles Smit, Siska Holwerda, Maaike van Opstal, Anita Arts en Zehra Sahin vertelden erover. Uiteraard op persoonlijke titel.

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven