Intrum Justitia sluit partnership met e-Court

Delen:

Intrum Justitia, een financiële dienstverlener, heeft een exclusief partnership gesloten met e-Court om onnodig lange en dure gerechtelijke procedures voor haar opdrachtgevers terug te dringen. Intrum Justitia schakelt e-Court in wanneer een zaak flink in de papieren dreigt te lopen, maar biedt het initiatief ook aan klanten die uit vrees voor een slopend en prijzig proces willen afzien van een gerechtelijke procedure.

“De traditionele rechter heeft gemiddeld 62 weken nodig voor de afronding van een proces, door het partnership met e-Court kunnen we dat bijna acht keer sneller doen”, weet Edwin Prevoo (Algemeen Directeur Intrum Justitia). “Op deze manier wordt procederen een stuk sneller en goedkoper. En belangrijk is ook dat betrokkenen meteen weten wat het hen gaat kosten, en dus vooraf weloverwogen kunnen besluiten om wel of geen gerechtelijke stappen te zetten. Eén tot drie jaar procederen over een onbetaalde factuur, zoals nu nog veel te vaak voorkomt, behoort hierdoor tot het verleden.”

Klik voor het volledige bericht hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven