Jaap Polak: Schoordijklezing 2010

Delen:

Sinds 2009 organiseert JUVAT, de alumnivereniging van de Faculteit Rechtswetenschappen van de Universiteit van Tilburg, jaarlijks een naar professor H.C.F. Schoordijk vernoemde lezing: de Prof. Herman Schoordijk Lezing. Binnen het centrale thema van de lezingencyclus, ‘Recht over grenzen heen’, heeft dr. Ernst Hirsch Ballin vorig jaar het spits afgebeten met een lezing over strafrecht in Europees perspectief.

Dit najaar zal de Prof. Herman Schoordijk Lezing op dinsdagavond 16 november aanstaande worden gehouden door mr. Jaap Polak, voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State en hoogleraar bestuursrecht aan de Universiteit Leiden. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in de foyer van het Dante gebouw op de campus van de Universiteit van Tilburg, waarna om 20.00 uur de lezing zal aanvangen in zaal Dz1. Na afloop van de lezing zal een borrel plaatsvinden.

Datum en tijd: dinsdag 16 november 2010, ontvangst vanaf 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur
Plaats: Dante gebouw (zaal Dz1), Universiteit van Tilburg, Warandelaan 2, 5037 AB Tilburg
Inlichtingen en aanmelding: www.juvat.nl
Toegang: gratis

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven