Jaarcongres Independent Legal Professional 2014

Delen:

logo-v-uitline‘Independent Legal Professional 2014’ (ILP 2014), hét jaarcongres voor zelfstandige juristen en advocaten die zich focussen op de zakelijke markt, vindt dit jaar plaats op donderdag 25 september in Slot Zeist. Het congres wordt georganiseerd door het Netwerk van OndernemendeJuristen in samenwerking met Mr.

Op het congres ontmoet de doelgroep elkaar voor nieuwe inzichten, contacten, leads en doorverwijsmogelijkheden. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en overheden en veelbelovende ‘challengers’ in de juridische markt zullen in plenaire sessies ingaan op hoe de markt voor solo juridisch ondernemers er op dit moment uitziet, welke kansen er zijn en wat dit van hen vraagt in termen van ondernemerschap nu steeds duidelijker wordt dat inhoudelijke deskundigheid alleen niet voldoende is. Verder worden er zogeheten break out-sessies georganiseerd over onderwerpen als juridisch projectmanagement, sales voor juristen, de wensen van het MKB en ICT-oplossingen.

Tijdens ILP 2014 wordt ook de ‘Dutch Independent Legal Award’ uitgereikt. Een onderscheiding die wordt toegekend aan de zelfstandig juridische professional die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor zijn opdrachtgevers en de professionalisering van het juridisch ondernemerschap in het bijzonder.

Kijk voor informatie op www.ILP2014.nl, en volg de ontwikkelingen in de aanloop naar het congres op Twitter (@ilp2014).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven