Jaarvergadering Kring van Secretarissen in Nederland 2011

Delen:

De jaarvergadering van de Kring van Secretarissen in Nederland, de vereniging van gerechts- en parketsecretarissen in Nederland, vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 oktober vanaf 12.30 uur bij de Rechtbank Zwolle-Lelystad, locatie Lelystad.

Aansluitend op de jaarvergadering wordt een lezing verzorgd door hoogleraar rechtstheorie Ton Hol (Universiteit Utrecht) over de symboliek in het recht. Hij zal aan de hand van voorbeelden uit de schilderkunst laten zien hoe het spel dat rechtspraak heet gespeeld wordt.

Daarna wordt een bezoek gebracht aan Batavia-Stad, waar rondleidingen in het Nieuw Land Poldermuseum en op de Bataviawerf op het programma staan. De middag wordt afgesloten met een borrel en diner.

Gerechts- en parketsecretarissen kunnen zich tot 9 september opgeven bij de secretaris van het Kringbestuur: jacques@haanen.nl Bij deze kringdag zijn ook niet-leden van harte welkom.

Klik voor het volledige programma hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven