Jaarverslag Notariële Beroepsorganisatie: de movie 2

Delen:

Donderdag Foto notarissen jaarverslagDe notarissenbond doet het anders. Kwam de KNB vorig jaar al heel modern met een digitaal jaarverslag, dit jaar worden de ‘hoogtepunten’ van 2015 opnieuw gecommuniceerd in een video. De film duurt 22 minuten en wordt gepresenteerd door Marijke Roskam van BNR.

Het video-jaarverslag gaat in op de aantrekkelijkheid en de toekomst van het beroep, digitalisering, de maatschappelijke positionering van de notaris 2.0, het levenstestament, belangenbehartiging en de Europese erfrechtverordening.

Ook vertelt bestuursvoorzitter Jef Oomen over zijn ‘hoogtepunt’ in 2015: “Door vele gesprekken met leden en stakeholders heb ik ervaren dat we er meer en meer toe doen als een betrokken partner.” Verder blikt hij vooruit op de verkiezingen van 2017, de geheimhoudingsplichten het KNB-jaarcongres met als thema notaris & ondernemer.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven