JB Snapshot van de week: Jonge Balie Forum – Jonge Balie Gelderland

Delen:

Op vrijdag 15 januari jl. vond het jaarlijkse Jonge Balie Forum plaats bij de schitterende locatie ‘Stadsvilla Sonsbeek’ te Arnhem. Onder leiding van prof. mr. Floris Bannier, hoogleraar advocatuur aan de Universiteit van Amsterdam, werd flink gediscussieerd over het thema: ‘De advocatuur: commercieel of moreel?’. Het panel bestond uit: mr. Dion Bartels (voormalig advocaat), mr. Gerda Later ((cassatie) advocaat), mr. Jeroen Brouwer (voormalig landelijk deken), mr. Walter van Overbeek (voormalig managing partner Houthoff Buruma).

Na een geslaagd forum vond de nieuwjaarsborrel van de Jonge Balie Gelderland én de Orde van Advocaten Gelderland plaats. Onder het genot van een drankje, een hapje en het muziekensemble van het Radio Filharmonisch Orkest werd het glas geheven op een voorspoedig 2016.

MR1603 JBE 20 JBForum 4266

Frank Cornelissen (Dirkzwager Advocaten)

MR1603 JBE 22 JBForum 4253

Het panel: mr. Dion Bartels (voormalig advocaat), mr. Gerda Later ((cassatie)advocaat), mr. Jeroen Brouwer (voormalig landelijk deken), mr. Walter van Overbeek (voormalig managing partner Houthoff Buruma)

MR1603 JBE 23 JBForum 4251

Joske Hagelaars (Dirkzwager Advocaten)

MR1603 JBE 24 JBForum FullSizeRender

Muziekensemble van het Radio Filharmonisch Orkest

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven