JB Snapshot van de week: Pleitoefeningen – Jonge Balie Friesland

Delen:

Op vrijdag 18 maart 2016 hebben enkele leden van de Jonge Balie Friesland de proef op de som genomen en zijn zij de verbale strijd met elkaar aangegaan.

Tijdens de pleitoefening kregen alle pleiters nog wat tips en tricks van de jury, zodat zij op vrijdag 8 april 2016 een eerlijke strijd met elkaar kunnen aangaan tijdens de Friese pleitwedstrijd.

Het niveau van de pleitoefening lag volgens jurylid Bart Canoy hoger dan vorig jaar. Jurylid Bauer merkte op dat zij zich nu beseft hoe moeilijk de taak van de rechter soms is om op basis van de pleidooien tot een beslissing te komen.

Vooral tijdens het re- en dupliceren kwamen de jonge advocaten in de dop zelfverzekerder over omdat zij los kwamen van het papier. Dat belooft wat voor de (echte) pleitwedstrijd van de Friese Jonge Balie op 8 april 2016!

IMG 6054
IMG 6055
IMG 6056
IMG 6062
IMG 6065
IMG 6070
IMG 6072
IMG 6074

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven