JBMatch: juridische vacatures op breed scala aan websites

Delen:

logo jbmatchUitgever Wolters Kluwer, salesbedrijf SalesQ en legal website-specialist Rechtenmedia hebben met JBMatch een nieuwe juridische vacaturesite in de markt gezet. JBMatch is een business-to-business service die opdrachtgevers de mogelijkheid biedt om juridische vacatures te plaatsen op een breed scala aan juridische websites, zoals Mr-online, Rechtennieuws, Jure en Rechtenforum.

Het grote bereik van JBMatch is volgens Richard van der Horst (Rechtenmedia) de verklaring voor het succes. “Met JBMatch wordt de vacature geplaatst op een groot aantal juridische niche-websites, in de look and feel van de titel zelf.”

Volgens Tom Schoute van Wolters Kluwer waren er lange tijd geen goede alternatieven voor de klassieke job-boards. “Met JBMatch zetten we de aanval in op de grote banensites.” Charley Beerman van SalesQ zegt dat JBMatch mikt op diverse klantgroepen: “Kleine en grote advocatenkantoren, maar ook recruiters en bedrijven die een bedrijfsjurist zoeken.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven