Jo Maes/Capra Prijs voor masterscriptie

Delen:

Beeld bij Capra PrijsOm de belangstelling voor het ambtenarenrecht, arbeidsrecht en algemeen bestuursrecht te bevorderen heeft Capra Advocaten een stichting opgericht die jaarlijks een scriptieprijs ter beschikking stelt. Capra roept de Stichting Jo Maes/Capra Prijs in het leven ter gelegenheid van het afscheid van haar voormalige partner mr. J.M.M.B. Maes.

De prijs is bedoeld voor studenten aan een Nederlandse universiteit die een masterscriptie hebben geschreven over een onderwerp op het gebied van ambtenarenrecht, arbeidsrecht dan wel algemeen bestuursrecht, die gewaardeerd is met een cijfer 8 of hoger. Met de toekenning van de prijs is een geldbedrag gemoeid van € 1.000,00.

Belangstellenden dienen hun scriptie (in achtvoud), opgesteld in de Nederlandse taal vóór 1 november 2016 in te dienen bij de secretaris van de Stichting, mr. J.J. Blanken, verbonden aan Capra Advocaten, Laan Copes van Cattenburch 56, 2585 GC ’s-Gravenhage. Het scriptiereglement is te verkrijgen bij de secretaris (telefoonnummer 070 – 364 81 02, e-mail adres: j.blanken@capra.nl of via de website.

De scripties worden beoordeeld door een jury, bestaande uit: mr. J.M.M.B. Maes, prof mr. F.A.M. Stroink en mr. C.P.J. Goorden.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven