Joan Leemhuis treedt toe tot Raad van Advies AKD Prinsen Van Wijmen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Per 1 januari wordt de Raad van Advies van AKD versterkt met een vierde lid: ir. Joan M. Leemhuis-Stout. Met de komst van Joan Leemhuis heeft de Raad van Advies een zeer ervaren en kundig adviseur aan boord.

Joan Leemhuis is voorzitter van de NVZ vereniging van ziekenhuizen. Daarnaast is zij onder meer voorzitter Raad van Toezicht Politieacademie, voorzitter Raad van Toezicht TNO, lid RvC Brabant Water, lid RvC BMC Investments, lid Dagelijks Bestuur VNO-NCW, voorzitter Rotterdamsch Comité ter Behartiging van Nationale Belangen en voorzitter Stichting Arminius (podium voor kunst, cultuur en debat).

Bron: AKD Prinsen Van Wijmen

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top