John Beer nieuwe president van PEOPIL

Delen:

John BeerDe Amsterdamse letselschadeadvocaat John Beer (1952) is gekozen tot de nieuwe president van de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (PEOPIL). Daarmee volgt hij de Duitser Paul Kuhn op, die de organisatie sinds 2014 heeft geleid. Vanaf de oprichting in 1997 is Beer lid van PEOPIL, waarbinnen hij al eerder op verschillende manieren actief was. Tot zijn benoeming als president was hij voorzitter van de European Exchange Group Product Liability, Pharmaceutical and Mass Tort.

Beer werkt vanaf 1977 als advocaat in Amsterdam. Hij heeft zich al vroeg in zijn loopbaan toegelegd op de (nationale en internationale) rechtshulp aan slachtoffers van personenschade.

Als oprichter en partner van het Amsterdamse advocatenkantoor Beer advocaten is Beer betrokken geweest bij zaken zoals de Annerikaanse Bjork-Shiley hartkleppenaffaire en de legionellaramp in Bovenkarspel. Op zijn palmares staan ook de zaken rond de vuurwerkramp in Enschede, de cafébrand in Volendam, de schadelijke bijwerkingen van het Amerikaanse geneesmiddel VIOXX, de ramp met het vliegtuig van Turkish Airlines bij Schiphol, het schietincident in Alphen aan den Rijn, de ramp met vlucht MH17 en het ongeval met de monstertruck in Haaksbergen.

Beer werd gekozen op 8 september 2016 in Madrid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven