Jonge Balie Congres 2014

Delen:

jonge-balie-congresZonder ontwikkeling geen vooruitgang. Ook in het recht en in de advocatuur is ontwikkeling onontbeerlijk. Met de opkomst van nieuwe technologieën en communicatiemiddelen is de advocatuur in de afgelopen decennia steeds verder gemoderniseerd. Recht & Ontwikkeling: The sky is the limit? Dat is het thema van het Jonge Balie Congres dat dit jaar plaatsvindt op 6 en 7 november. Het thema ziet op verschillende actuele en vergaande ontwikkelingen op digitaal, juridisch, wetenschappelijk en maatschappelijk gebied, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van de jonge advocaat komt aan bod.

Sprekers zijn onder meer IE-advocaat Christiaan Alberdingk Thijm, letselschadeadvocaat John Beer, oud-landelijk deken Jan Loorbach en hoogleraar Sport en Recht Marjan Olfers. Nieuw dit jaar zijn de speciale sessies voor ondernemende advocaten van arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir.

Het congres vindt plaats op een bijzondere en inspirerende locatie: de Efteling. De lezingen worden gehouden in het Efteling Theater en in het Fata Morgana Paleis, waar ook het feest aansluitend op de eerste congresdag zal plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.jongebaliecongres.nl. Inschrijven kan tot en met woensdag 22 oktober.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven