Jonge Balie Golftoernooi: schrijf je nu in!

Delen:

golf villaOp vrijdag 12 juni vindt het Linklaters Jonge Balie golftoernooi 2015 plaats. Zowel golfers als niet-golfers kunnen meedoen. Dit jaar op een geheel nieuwe locatie. Inclusief borrel en barbecue.

Golfers in het bezit van een GVB en/of handicap doen mee aan een 9 holes-golfwedstrijd. Je kunt je zowel individueel als met een team opgeven voor het golftoernooi. Voor de niet-golfers is er een leuke en leerzame clinic onder begeleiding van een aantal pro’s van golfbaan Naarderbos. Onderdeel van de clinic is een wedstrijd waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Locatie: Golfbaan Naarderbos (IJsselmeerweg 100, Naarden)
Tijd: vanaf 15.00 uur
Spelvorm: Texas Scramble, met een hoop aanvullende, individuele prijzen

Het vervoer naar Naarderbos wordt geregeld. Om 15:00 uur zal er een bus vertrekken vanaf de Zuidas. Dezelfde bus zal jullie na afloop van het golftoernooi terugbrengen naar Amsterdam (zelfde locatie). De totale kosten voor deelname zijn EUR 35 per persoon. Vervoer, greenfee, materiaal (voor deelnemers aan de clinic), borrel (onbeperkt!), borrelhapjes en barbecue zijn daarbij inbegrepen.

Dit golftoernooi mag je niet missen. Vol is vol! Meld je daarom snel aan door een e-mail te sturen naar caroline.devries@bureaubrandeis.com. Vermeld je kantoor en of je een GVB/handicap hebt. Tot de 12e!

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven