Jonge Balie Voetbaltoernooi 2010

Delen:

Jonge Balie VoetbaltoernooiOp vrijdagmiddag 16 april 2010 zal voor de tweede keer het landelijke Jonge Balie voetbaltoernooi plaatsvinden. De strijd wordt gestreden op de velden van Klein Galgenwaard in Utrecht. Alle advocaten die in Nederland staan ingeschreven kunnen deelnemen.

De gemengde teams bestaan uit zeven personen. Op halve velden worden korte wedstrijden gespeeld.
Ex-topscheidsrechter Dick Jol zal de finale fluiten. Hierna wordt een hapje en een drankje aangeboden voor alle aanwezigen om de vele technische hoogstandjes en minder florissante acties nog eens grondig na te kunnen bespreken.
Het toernooi is vorig jaar opgezet door de Jonge Balies van Alkmaar en Utrecht en was direct een groot succes, met 15 deelnemende teams uit alle delen van het land. Dit jaar zal het toernooi onder de vlag van de Stichting Jonge Balie Nederland worden georganiseerd en ook nu is de verwachting dat het animo groot zal zijn.

Voor meer informatie over het toernooi en deelname klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven