Joost Linnemann CEO Kennedy van der Laan

Delen:

Joost Linnemann is benoemd tot de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van Kennedy van der Laan. Hij was van 2007 tot 2012 al managing partner van het kantoor.

De nieuwe Kennedy-CEO wordt eindverantwoordelijk voor beslissingen op strategisch niveau. Linnemann: “Het begint natuurlijk met een helder doel en concrete plannen. De crux zit hem echter in het daadwerkelijk uitvoeren van de plannen, daar zijn we altijd al goed en zelfs vrij uniek in geweest. We willen dat onze cliënten – en onze mensen – voortdurend ervaren hoezeer de waarden en manier van werken van ons kantoor het verschil maken.”

Linnemann is sinds 1993 verbonden aan Kennedy Van der Laan. De afgelopen zes jaar gaf hij als partner leiding aan de sectie IT-recht. Linnemann was van 2007 tot 2012 Managing Partner van het kantoor. Als CEO legt hij zijn werk als advocaat tijdelijk neer.

De partners van Kennedy Van der Laan wilden graag een CEO die de advocatuur én het kantoor van binnenuit kent. “Linnemann kent het vak, de klant en meer dan dat: hij kent na 25 jaar bij Kennedy Van der Laan de bijzondere cultuur van het kantoor,” aldus het kantoor in een persbericht.

Naast de CEO telt het bestuur nog twee advocaat-bestuurders. Dat zijn Eva Knipschild (partner Arbeidsrecht) en Frits van der Woude (partner Verzekeringen & Aansprakelijkheid).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven