Jort Kelder praat met advocaten over gedragsregels

Delen:

Jort KelderZijn de gedragsregels voor advocaten nog wel van deze tijd? Advocaten die daarover willen meedenken, kunnen dat op 23 juni doen onder leiding van de Jort Kelder, onder meer bekend van het televisieprogramma ‘Hoe heurt het eigenlijk?’ 

De organisatie van dit evenement is in handen van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), die een commissie onder leiding van Jan Loorbach heeft ingesteld om gedragsregels uit 1992 te herijken.

Tijdens de bijeenkomst kunnen advocaten discussiëren over onder meer het honoreringssysteem, tegenstrijdige belangen en omgaan met getuigen. Wat kan anders en wat moet anders? En welke regels moeten juist niet veranderen? De verzamelde ideeën, meningen en voorgestelde aanpassingen worden aangeboden aan de Commissie Gedragsregels 2017. De bijeenkomst op donderdag 23 juni van 15.30 tot 20.00 uur in het Spoorwegmuseum in Utrecht is bedoeld voor alle advocaten. 

Deelnemers kunnen discussiëren met een panel bestaande uit Philip de Roos (De Roos Advocatuur, Legallloyd), Digna de Bruin (Integral Law), Bas Martens (DelissenMartens) en Leonard Böhmer (Algemene Raad NOvA). Tijdens break out sessies kunnen advocaten meedenken over dilemma’s. De bijeenkomt wordt afgesloten met een uitgebreide borrel.

Advocaten die nu al willen bijdragen aan de discussie, kunnen een mail sturen naar gedragsregels2017@advocatenorde.nl. Aanmelden voor de bijeenkomst met Jort Kelder kan hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven