JouwAdvocaat koppelt klant aan advocaat

Delen:

Beeld bij Jouw AdvocaatNa Legalloyd, de Advocatenwijzer, XS2Justice, ActieAdvocaat en vele andere websites die juridisch advies goedkoper en toegankelijker moeten maken, is deze week een nieuw juridisch platform gelanceerd: JouwAdvocaat.nl.

“Antwoorden op juridische vragen worden steeds vaker op internet gezocht,” zegt oprichter Carla Engels. JouwAdvocaat biedt gratis algemene informatie op allerlei rechtsgebieden. De website is bedoeld voor particulieren en ondernemers.

Wie zijn vraag niet beantwoord ziet op de site, kan zijn juridische kwestie anoniem per e-mail voorleggen aan gespecialiseerde advocaten. Wie haast heeft, kan tegen betaling extra snel een antwoord krijgen. Het platform zal de komende weken verder worden gevuld met juridische informatie en voorbeeldbrieven.

Verder kunnen bezoekers van de site opzoeken waar de dichtstbijzijnde inloopspreekuren zijn van advocaten, voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.

Advocaten kunnen de website gebruiken om in contact te komen met klanten.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven