Juridisch nieuws

JPR opent nieuwe bezoeklocatie in Nijmegen

Foto: Pixabay

JPR Advocaten heeft een bezoeklocatie geopend in Nijmegen. Het is na Zutphen en Utrecht de derde bezoeklocatie van het kantoor dat zijn thuisbasis heeft in de Achterhoek en Salland. Op de bezoeklocaties kunnen cliënten hun advocaat ontmoeten. “Wij willen dicht bij onze klant zitten,” licht voorzitter Pascal Hulsegge van het dagelijks bestuur van JPR toe.

JPR heeft Nijmegen gekozen omdat deze locatie goed past bij de marktpositie van het kantoor. “We zitten daar waar onze klanten zitten.” Hulsegge sluit niet uit dat er nog meer bezoeklocaties worden geopend. De opening van bezoeklocaties past volgens Hulsegge in de groeiambities van het kantoor. In 2018 steeg het aantal advocaten bij JPR van 27 naar 30: een stijging van 11 procent.

JPR Advocaten heeft hoofdvestigingen in Deventer en Doetinchem en adviseert over ondernemingsrecht, vastgoedrecht, verzekeringsrecht, arbeidsrecht, IE, familierecht, privacy en internationaal recht.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures