Juridisch PAO Universiteit Leiden – Aankondiging Cursusseizoen najaar 2011

Delen:

Marco van der Ree

Marco van der Ree

Voordat we het zomerreces in gaan, nodig ik u graag uit ons najaarscursusaanbod te bekijken en waar mogelijk onder uw netwerk te verspreiden. Merendeel ervan zal in onze nieuwe (unieke) cursuslocatie ‘De Leidse Sterrewacht’ gaan plaatsvinden. We oriënteren ons dit najaar wederom in het buitenland: in Istanbul een Verdiepingscursus rondom Letselschade en een Verdiepingscursus Burgerlijk Procesrecht. De aftrap van ons cursusseizoen is op Donderdag 29 september met de zeer gewaardeerde (UL alumni-)netwerk-bijeenkomst “Leiden Revisited”.

Wij wensen u fijne zomermaanden toe en treffen u graag in het najaar bij een van onze bijeenkomsten!

Juridisch PAO Leiden verhuist naar de Leidse Sterrenwacht

Ook dit najaar zal Leiden Revisited de aftrap zijn van het cursusseizoen najaar 2011. Deze dag richt zich op de Alumni van de Leidse rechtenfaculteit, uiteraard zijn niet-alumni ook welkom.

Bijzonderheid dit najaar is dat deze dag gehouden zal worden op de nieuwe locatie van het Juridisch PAO: De “Leidse Sterrewacht”. Met Leiden Revisited zal onze nieuwe locatie feestelijk ingeluid worden.

Sterrewacht_2

Leiden Revisited 2011: een middag terug in de collegebanken

Donderdag 29 september 2011 van 14.30 tot 19.00 uur, te Leiden
2 PO NOvA, 2 KNB (in aanvraag)

Sinds 2006 organiseren de Vrienden van de Juridische Faculteit te Leiden (VVJF), in samenwerking met het Juridisch PAO van de Universiteit Leiden, “Leiden Revisited: een middag terug in de collegebanken”. Dit najaar vindt dit zeer gewaardeerde “netwerk-evenement” op donderdag 29 september 2011 plaats. Een uitstekende gelegenheid voor alumni om oudstudiegenoten  te kunnen ontmoeten! Ook dit jaar zullen er weer 3 sessies te volgen zijn. Deze sessies worden gelijktijdig aangeboden, u dient dus een keuze te maken voor 1 sessie.

U heeft dit jaar de keuze uit:
1. Sessie Intellectuele Eigendom
2. Sessie Staats- en Bestuursrecht
3. Sessie Gezondheidsrecht / Arbeidsrecht

Programma
Vanaf 14.30 uur: Ontvangst met koffie/thee
15.00 – 15:15 uur: Opening door mw. mr. drs. P.M. Schuyt
15.15 – 16.15 uur: College deel I
16.15 – 16.30 uur: Pauze
16.30 – 17.30 uur: College deel II
17:30: Aangeklede borrel

Voor meer informatie en ons volledige opleidingsaanbod: www.paoleiden.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven