Juridische Hogeschool Avans-Fontys beste hbo-rechtenopleiding

Delen:

normal logo juridische hogeschool avans-fontys-100x100De Juridische Hogeschool Avans-Fontys (JHS) is de beste hbo-rechtenopleiding van Nederland. Dat blijkt uit de Nationale Studenten Enquête 2013. Met een 4,2 op een vijfpuntschaal scoort de JHS als enige boven de 4. Saxion Hogeschool (Zwolle) volgt met een 4, daarna komt de Hanzehogeschool (Groningen) met een 3,9.

Op de vraag ‘Zou je jouw opleiding aanraden aan vrienden, familie of collega’s?’ is het oordeel over de JHS maar liefst een 4,4. Verder gaven de studenten een 4 over de algemene sfeer bij de opleiding. Voor de inhoud van de opleiding geven studenten de JHS een 4,2. Ook de docenten, toetsing en begeleiding scoren goed.

Maar er zijn ook verbeterpunten. De faciliteiten van de JHS werden beoordeeld met gemiddeld een 3,4. “We zitten vast aan de beperkingen van onze gebouwen, maar tijdens de zomervakantie worden in Tilburg al een serie verbeteringen aangebracht: onder andere ten aanzien van de studentenwerkplekken.” Aldus de JHS.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven