Kandidaat-notaris Vastgoed

Deel deze vacature:

Heb jij een master Notarieel recht (bijna) afgerond of heb jij al werkervaring als kandidaat-notaris en wil je werken binnen een levendige vastgoedpraktijk? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou. Wij zijn op zoek naar een kandidaat-notaris Vastgoed die onze sectie Vastgoed, Markt en Overheid komt versterken.

1.     Over de functie

Je houdt je bezig met uitdagende vraagstukken op het terrein van het vastgoedrecht. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen en uitwerken van aktes, brieven en adviezen. In samenwerking met een ervaren kantoorgenoot leer je cliënten te adviseren omtrent vastgoedtransacties, vastgoedfinancieringen en transacties. Als kandidaat-notaris bij Nysingh word je intensief begeleid maar krijg je ook snel verantwoordelijkheden en ga je zelfstandig te werk. Je draait direct mee in de afwisselende en dynamische praktijk en je hebt intensief cliëntcontact. Naarmate je groeit als kandidaat-notaris neemt de complexiteit en diversiteit van de zaken toe.

2.     Wie zijn wij?

Het team bestaat uit één notaris, drie kandidaat-notarissen en een ervaren secretariaat. Het team is onderdeel van de sectie Vastgoed, Markt en Overheid. Onze cliënten zijn voornamelijk (nationale en internationale) ondernemingen, maar ook onderwijsinstellingen, zorginstellingen en overheden.

3.     Wie ben jij?

Jij hebt de master Notarieel recht (bijna) afgerond met mooie cijfers of je hebt al ervaring als kandidaat-notaris en hebt aantoonbare affiniteit met vastgoed.

Wij zoeken een kandidaat-notaris die in de volledige breedte van het vastgoedrecht verder opgeleid wil worden. Naast een goed analytisch vermogen beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent nauwkeurig, pragmatisch, resultaatgericht en krijgt energie van werken in teamverband. We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige en stressbestendige persoonlijkheid die ervan houdt om in een hectische omgeving met elkaar goed werk af te leveren.

4.     Wat kun jij verwachten?

  • De mogelijkheid om onder deskundige begeleiding uit te groeien tot een goede kandidaat-notaris binnen een top 20 kantoor;
  • Cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis op peil houdt en kennis en inzichten worden gedeeld;
  • Een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling;
  • Een iPhone en laptop;
  • Een laagdrempelige kantoorcultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen voor gezelligheid of inhoudelijk overleg;
  • Leuke kantooractiviteiten, waaronder kantoorborrels, wintersport en andere sociale en sportieve activiteiten;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen op jaarbasis en studieverlofdagen.

5.     Procedure

Binnen twee weken na ontvangst van jouw sollicitatie laten we weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en een assessment maken onderdeel uit van de procedure.

6.     We vertellen je graag meer!

Voor meer inhoudelijke informatie neem je contact op met Edith Dutmer (06-51222330 / edith.dutmer@nysingh.nl). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met HR adviseur a.i. Sabine van Andel (06-17180969 / sabine.vanandel@nysingh.nl).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 24 februari 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Scroll naar boven