Gemeente Noordwijk zoekt een

Adviseur Vergunning, Toezicht en Handhaving

Deel deze vacature:

Wie ben jij?

Je hebt een relevante opleiding op HBO niveau gevolgd (bijv. HBO Rechten). Je beschikt over juridische kennis en je hebt kennis van wetgeving op het gebied van VTH. Je kunt snel schakelen in niveau, bijvoorbeeld tussen beleidsmatig denken en actiegericht werken. Je bent integer en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Daarbij heb je een goed gevoel voor politieke, bestuurlijke en intermenselijke verhoudingen.

Wat ga je doen?

Je adviseert over vraagstukken die te maken hebben met de uitvoering van gemeentelijke verordeningen (zoals de APV), handhavingsbeleid en het BOA domein, de Alcoholwet en enkele andere bijzondere wetten. Je bent breed inzetbaar, maar gaat vooral aan de slag met toezicht en handhaving.

  • Je neemt het initiatief bij het opstellen van (handhavings-) beleid. Of je helpt anderen daarbij.
  • Je schrijft handhavingsbrieven en beschikkingen (zoals lasten onder dwangsom).
  • Daarnaast adviseer je over vergunning- en handhavingsprocedures. En je levert een bijdrage aan de automatisering van die procedures.
  • Met jouw vakkennis help je de juristen bij de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften.
  • Je ondersteunt de BOA’s , samen én in afstemming met de administratieve ondersteuning en de senior BOA, in de uitvoering van administratief juridische taken, zoals het bijhouden van de OM-module, het koppelen van feitcodes en het aanvragen van beëdiging.
  • Je voert, samen en in afstemming met de senior BOA, overleg met de politie, de omgevingsdienst en andere handhavingspartners.
  • Je behandelt klachten van burgers en bedrijven.

Wat bieden wij?

Bij ons vind je een inspirerende en dynamische werkomgeving.

Wij bieden een maandsalaris van maximaal € 4.562,– (schaal 10), 17,65% IKB, een goede pensioenopbouw, ruime verlofmogelijkheden en tijd en plaats onafhankelijk werken. Ook willen we investeren in je verdere ontwikkeling in een enerverende en lerende omgeving. Wil jij ook investeren in jouw en onze toekomst?

We investeren ook in jouw verdere ontwikkeling. Dit doen we onder andere door een breed aanbod via de Noordwijk Academie.

Je plek in de organisatie 

Kom jij je ambities waarmaken in onze organisatie? Wij zijn op zoek naar een leuke collega die flexibel en veerkrachtig is en nieuwe ideeën heeft. Een creatieve medewerker die werkt aan de veiligheid en leefbaarheid in Noordwijk. Samen met de collega’s van het team Vergunning, Toezicht en Handhaving (VTH). Een team volop in ontwikkeling met enkele nieuwe rollen, waarmee je samen je takenpakket verder gaat vormgeven. Je zoekt daarbij de verbinding, zowel binnen de gemeentelijke organisatie als met andere overheden, inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Ben je al enthousiast?

Interesse?

Vragen? Mail: Evert van de Pol (Clustermanager VTH); e.vandepol@noordwijk.nl of Ad Baljeu (Adviseur VTH), emailadres a.baljeu@noordwijk.nl.

Ben jij de nieuwe enthousiaste collega waar wij naar zoeken?  Stuur dan via sollicitatiebutton je brief met motivatie en CV onder vermelding van het vacaturenummer 2022-08. Doe dit vóór 20 maart 2022.

Wanneer jij reageert en voldoet aan de vacature eisen zorgen we dat we snel een gesprek met je inplannen.

Tot gauw!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 10 maart 2022
Verloopdatum: 20/03/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO

Locatie

Noordwijk

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

Max. € 4.562,-
Scroll naar boven