KienhuisHoving advocaten en notarissen zoekt een

Advocaat bestuurs- en omgevingsrecht

Deel deze vacature:

Ben jij die energieke en ervaren ADVOCAAT BESTUURS- EN OMGEVINGSRECHT, die wij op korte termijn zoeken? Om ons vastgoedteam te verstevigen hebben wij plek voor advocaten, gespecialiseerd in het bestuurs- en omgevingsrecht.

De werkplek

KienhuisHoving advocaten en notarissen is een gerenommeerd juridisch dienstverlener met vestigingen in Utrecht en Enschede. Vanuit beide vestigingen adviseren en begeleiden wij ondernemingen, instellingen en overheden. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, net als een multidisciplinaire aanpak en een persoonlijke benadering. In totaal werken bij KienhuisHoving ruim 125 medewerkers, waarvan circa 45 advocaten en 15 (kandidaat-)notarissen. KienhuisHoving is een full service kantoor en kent meerdere praktijkgroepen en specialismen.

De taken

Binnen ons vastgoedteam behandelen de bestuursrechtadvocaten zaken voor (semi-)overheden, grote en middelgrote ondernemingen, projectontwikkelaars, bouw- en aannemersbedrijven en zorginstellingen. Wij adviseren en procederen over alle aspecten van het omgevingsrecht, zowel bestuurs- als civielrechtelijk. Daarnaast begeleiden wij vergunningentrajecten van de start tot de uitvoeringsfase en houden wij ons bezig met het (algemeen) bestuursprocesrecht, overheidsaansprakelijkheid en toezicht en handhaving. Er wordt intensief samengewerkt met collega’s op het gebied van het vastgoedrecht – ook binnen het notariaat.

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische baan bij een mooi en innovatief kantoor;
  • Volop ruimte voor individuele ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om de praktijk naar eigen inzicht verder uit te bouwen;
  • Een prima werksfeer met een goede balans tussen werk en ontspanning;
  • De functies kunnen zowel vanuit Utrecht als vanuit Enschede worden ingevuld.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt goede kennis van het bestuursrecht en bij voorkeur ook enige affiniteit met het civiele vastgoedrecht;
  • Je hebt ervaring met het voeren van bestuursrechtelijke procedures;
  • Je beschikt over goede commerciële vaardigheden en een ondernemende instelling;
  • Je bent in staat om jongere medewerkers (vak)kundig te begeleiden;
  • Je bent maatschappelijk betrokken, sociaal en beschikt over een hoog ethisch normbesef.

Interesse?

Heb jij de ervaring en de vaardigheden die wij zoeken? Neem dan contact op met Robert de Vries, advocaat (partner), tel. (088) 4804101 of Hugo Hekket, Manager P&O, tel. (088) 4804041. Jouw sollicitatiebrief, vergezeld van CV, kun je richten aan Hugo Hekket, email:P&O@kienhuishoving.nl

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 15 februari 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Utrecht, Enschede
Werken bij KienhuisHoving Als je er voor kiest om bij ons te komen werken, kom je bij een volwassen en ambitieus kantoor van formaat….
Scroll naar boven