DAS zoekt een

Advocaat Bouwrecht en Aannemingszaken

DAS staat in de top 20 van de grootste advocatenkantoren van Nederland! Daar zijn wij natuurlijk trost op! Wij hebben meer dan 120 gespecialiseerde advocaten in loondienst en wij groeien verder! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je zaken van A tot Z behandelt, de mogelijkheid hebt om hybride te werken en waarin jij je volledig kan focussen op het bedienen van je eigen praktijk zonder je bezig te houden met acquisitie? We komen graag met je in contact!

Deel deze vacature:

DAS maakt juridische hulp toegankelijk voor iedereen. Wij helpen veel verschillende klanten, zowel particulier als zakelijk en zowel verzekerd voor rechtsbijstand als onverzekerd. DAS heeft meer dan 800 gespecialiseerde juristen en circa 120 advocaten in dienst die actief zijn binnen verschillende rechtsgebieden. Daarbij doen we alles om onze klanten te helpen en staat voor ons klantgerichtheid op nummer één.

Als Advocaat Bouwrecht en Aannemingszaken bij DAS adviseer je klanten over één van de meest belangrijke onderwerpen: hun thuis. Denk hierbij aan geschillen bij de aan-of verkoop van hun woning, bij de bouw van een woning, geschillen met de verhuurder of ruzie met de buren. Als advocaat adviseer jij klanten en beteken je iets voor de medemens. Waar nodig onderhandel en procedeer je voor jouw klanten. Een maatschappelijk verantwoorde baan, waarbij empathische en klantgerichte vaardigheden van pas komen.

Als Advocaat Bouwrecht en Aannemingszaken heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Direct volledig zelfstandig behandelen van zaken en juridische kwesties op het vakgebied bouwrecht
 • Onderhandelen en waar nodig procederen voor je klant
 • Overleggen met de klant over de inhoud en wijze van behandeling van de zaak en waar nodig externe deskundigen inschakelen
 • Werken in een team van juridisch specialisten (juristen en advocaten) die optreden in verschillende rechtsgebieden
 • Voeren van gerechtelijke procedures bij rechtbanken, gerechtshoven en in voorkomend geval bij geschillencommissies, Raad van State, Raad van Arbitrage en tuchtcolleges

Hier kom je terecht

Wij hebben advocatenkantoren in Amsterdam, Zoetermeer en Den Bosch. Afhankelijk van je woonplaats kom je te werken op één van deze kantoren. Het team bestaat uit een mix van gespecialiseerde juristen, advocaten en bovendien werken in elk team ook meerdere secretaresses. Je wordt aangestuurd door je teammanager. Ontwikkeling, coaching en klantgerichtheid staan voorop. Alle juristen en advocaten werken zelfstandig aan een eigen praktijk. Waar nodig wordt er voor elkaar waargenomen.

Binnen onze teams heerst een sociale sfeer. Er is voldoende ruimte om met elkaar kennis te delen en te sparren over (complexe) juridische vraagstukken. Jouw leergierigheid, interesse en stressbestendigheid voegen veel toe aan het team. Wij willen kwalitatief goede rechtsbijstand verlenen waarbij het belang van onze klanten altijd voorop staat! De organisatie wordt gekenmerkt door het mensgerichte karakter en collegialiteit. De cultuur van DAS is uit te drukken in de volgende waarden: menselijk, slim, open, betrokken en optimistisch.

Vereisten

 • Afgeronde WO Studie Rechten
 • Stageverklaring advocatuur en minimaal 3 jaar ervaring als advocaat op het rechtsgebied bouwrecht
 • Communicatief vaardig, planmatig en gestructureerd
 • Klantgericht, flexibel en stressbestendig
 • Oplossingsgericht en analytisch vermogen
 • Vaardig in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Ruime Proceservaring
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 16 april 2024
Verloopdatum: 16/04/2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Randstad

Provincie

Noord-Holland

DAS

  DAS Meesters in juridische hulp Bij DAS staat er dagelijks een team klaar van 800 juridische specialisten en bijna 100 advocaten om klanten…
Scroll naar boven