Advocaat Corporate & Commercial Litigation (hybride)

Deel deze vacature:

Rotterdam | 40 uur

Wil jij meebouwen aan een hoogwaardige Litigation-praktijk, met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw ambities waar te maken? Je wordt een belangrijk onderdeel van ons Litigation-team waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en bij alle onderdelen van de zaak betrokken bent. Daarbij werk je samen met de besten binnen hun vakgebied, onder leiding van enkele zeer ervaren partners.

Het kantoor bestaat op dit moment uit circa 30 advocaten, waarvan het merendeel heeft gewerkt bij de grote nationale en internationale advocatenkantoren.

Onze advocaten werken in kleine praktische teams. Door de achtergrond, opleiding en instelling van onze advocaten concurreren wij op het gebied van kwaliteit en service met vooraanstaande nationale en internationale advocatenkantoren binnen de gebieden waar wij ons op richten, met de efficiëntie en persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor.

Ons Litigation-team vertegenwoordigt zowel nationale als internationale cliënten in een breed scala aan (commercial en corporate) disputen. Vaak complexe zaken die een scherpe analyse en tactische blik vragen.

Wat bieden we jou?

Je werkt samen met gemotiveerde, vakkundige en ervaren collega’s. Daarbij is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er doorgroeimogelijkheden.

We bieden jou een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme beloning. Je wordt bovendien onderdeel van een groep collega’s die naast de inzet voor hun vak, ook samen plezier maken hoog in het vaandel hebben staan.

Wat zoeken we?

  • Je hebt minstens drie jaar ervaring als advocaat in (grotendeels) de (commercial en/of corporate) dispute resolution-praktijk.
  • Je hebt “een goede pen” en bent in staat om complexe zaken te analyseren en stukken (grotendeels) zelfstandig op te stellen en in rechte te bepleiten.
  • Je brengt iets extra’s: je hebt passie voor het vak, bent bovengemiddeld gedreven en werkt grwebaag in teamverband.
  • Je denkt graag mee met de cliënt, bent flexibel, hebt een eigen mening, bent assertief en durft beslissingen te nemen.
  • Je leert graag van anderen en brengt die kennis op jouw beurt ook met plezier over op beginnende advocaten.

Pas jij in het bovenstaande profiel?

Dan maken wij graag kennis met jou. Windt Le Grand Leeuwenburgh heeft deze vacature op exclusieve basis uitgezet bij ZumpolleVanderStoel, executive search. Neem gerust contact op met Tim Zumpolle via telefoon 06-22225153 of email tim@zumpollevanderstoel.nl.

Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier. Wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem voor meer informatie contact op met Richard le Grand.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 11 november 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven