Advocaat Erfrecht

Deel deze vacature:

Werken en leven

Interessante, uitdagende zaken. En ruimte om jouw ambities uit te spreken én waar te maken. Met oog voor een goede verdeling tussen werk en privé. Je levert overdag uitstekende werkprestaties én schuift ‘s avonds aan voor een gezellig etentje met vrienden. Leuke dingen doen in je vrije tijd, geeft je de energie om er in je werk vol voor te gaan. Bij GMW advocaten begrijpen we dat. Word advocaat bij een kantoor met oog voor prestaties en plezier.

Wat ga je doen?

Je draait gelijk al volop mee in de dagelijkse praktijk van onze sectie Familie & Erfenis. Wij hebben in Nederland met 11 advocaten één van de grootste secties op dit gebied. Je zal betrokken worden bij (complexe) echtscheidingen, geschillen over vermogens en nalatenschappen, alimentatie en gezag en omgang. Vaak gaat het om zaken met een internationaal karakter. Cliënten komen uit alle windstreken. Je adviseert en procedeert en werkt samen met de andere advocaten van de sectie. Ook zal je mediations doen. Al met al dus veel afwisseling en diversiteit in je werk.

Wat krijg je?

Bij GMW advocaten houden we elkaar scherp, maken we elkaar beter en groei je in je vak. We maken iedere dag het verschil voor onze cliënten. Hard werken hoort erbij, maar we nemen ook de tijd voor elkaar. Op kantoor staat er tussen de middag een lekkere (vega)lunch voor je klaar. En wat dacht je van een (strand)wandeling in de pauze?
Verder mag je rekenen op:

•Een uitstekend salaris met idem dito secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een flexibele werktijdindeling (thuiswerken mag!), extra vandaag-even-niet dagen (die hebben we    allemaal wel eens) en je mag bij ons ook op kosten van kantoor een niet-juridische cursus volgen;
•Een uitstekende kantoorondersteuning die je faciliteert om je werk zo goed en comfortabel mogelijk te doen.
•Een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien.
•De mogelijkheid om na vijf jaar bij GMW een half jaar onbetaald verlof op te nemen.

Wie ben jij?

Als advocaat weet je van aanpakken. Je neemt initiatief, kunt zowel zelfstandig werken als samen met collega’s en wil graag de eigen praktijk uitbouwen. We verwachten een goed academisch niveau, gedrevenheid, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheid. Maar we zoeken vooral een fijne collega die goed in ons team past en graag deelneemt aan sociale kantooractiviteiten. Verder:

• Heb je meer dan zeven ervaring als advocaat en ben je (aspirant )vFAS lid;
• Heb je een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels;
• Ben je een goed en ook praktisch ingestelde advocaat; je vindt het leuk om in de wet en jurisprudentie te duiken en denkt in oplossingen en mogelijkheden;
• Heb je een commerciële instelling, ben je ambitieus en flexibel.

GMW advocaten, aangenaam

GMW is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Den Haag. Bij GMW advocaten werken we in een team van 30 advocaten voor een mix van nationale en internationale bedrijven en organisaties en (vaak vermogende) particulieren. We zijn een commercieel kantoor. En leveren juridische bijstand op hoog niveau en dragen hiermee bij aan succesvolle oplossingen van complexe zaken. We kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt. Onze advocaten én cliënten voelen zich bij ons gehoord en begrepen. Diversiteit en inclusiviteit zijn vanzelfsprekend. We nemen deel aan maatschappelijke projecten (zoals Advocaat Voor De Klas) én vinden een stimulerende werksfeer en goede werk-privébalans belangrijk. Een heel fijne plek om te werken dus!

Binnenkort bij ons aan de slag?

Heb je zin in een baan waarin je overdag je ambitie waarmaakt en tijd overhoudt voor andere leuke dingen? Solliciteer dan nu op de functie van advocaat-medewerker bij GMW advocaten. Stuur een korte motivatie met cv naar Antoine de Werd (a.dewerd@gmw.nl) of naar werkenbij@gmw.nl. Wil je eerst meer weten? Antoine zit voor je klaar om je vragen te beantwoorden (06-54340499).

Anoniem solliciteren

Wij zijn voor gelijke kansen, daarom is onze sollicitatieprocedure anoniem. Als je solliciteert, worden jouw persoonsgegevens en foto op de CV geanonimiseerd aan de sollicitatiecommissie voorgelegd. Pas als we je uitnodigen om bij ons op gesprek te komen, krijgt onze sollicitatiecommissie inzicht in deze gegevens. Zo gaan we 100% voor de inhoud.

Meer weten? Check gmw.nl/werken-bij-gmw/ voor meer informatie.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 26 mei 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven