Advocaat familierecht

Deel deze vacature:

Wie zijn wij?

Cleerdin & Hamer Advocaten bestaat dit jaar 45 jaar. In al die jaren is in ieder geval één ding niet veranderd: we vinden dat elke cliënt de allerbeste rechtsbijstand verdient en elke zaak de allerbeste verdediging. Om die reden werken bij Cleerdin & Hamer alleen specialisten. Op onze vier vestigingen (Amsterdam – Almere – Hilversum – Rotterdam) werken 49 advocaten binnen hun eigen juridische expertise aan de meest uiteenlopende zaken op veel rechtsgebieden.
Ondanks de omvang van kantoor, voelt het niet als een groot kantoor. Er heerst een informele sfeer en de lijntjes zijn kort. Er wordt hard gewerkt, maar tijd voor (gezamenlijke) ontspanning, collegialiteit en plezier in het werk vinden wij belangrijk.

Wat zoeken wij?

Voor de vestiging Almere/Hilversum zijn we per direct op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiair of (ervaren) advocaat-medewerker voor de sectie familierecht, voor 4 of 5 dagen in de week. Wij ontvangen cliënten op onze vestigingen in Almere, Hilversum en Amsterdam.

De familierecht sectie is een hechte sectie, waarbinnen veel intern overleg is over zaken, we maandelijks jurisprudentieoverleg hebben en in-house cursussen organiseren.
Binnen de sectie is veel ruimte om je te ontwikkelen en specialiseren. Initiatieven om jezelf en de sectie verder te ontplooien worden toegejuicht. Wij streven naar een hoog niveau van dienstverlening en juridische kennis, maar vergeten daarbij nooit de belangen van de individuele rechtszoekende.

Het profiel

Je bent een (ervaren) advocaat of gevorderd advocaat stagiaire met ervaring in en affiniteit met het familierecht. Een (afgeronde) specialistenopleiding (vFAS) is een pré. Je bent collegiaal, stressbestendig, ambitieus, commercieel ingesteld en accuraat. Je werkt en denkt pragmatisch, bent bereid hard te werken en hebt een flexibele instelling.

Reageren

We willen het liefst deze zomer al met jou als onze nieuwe collega aan de slag. We vragen je daarom snel te solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen aan Glenda Raap (raap@cleerdin-hamer.nl). Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 28 juni 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Almere/Hilversum
Scroll naar boven