Advocaat Intellectuele Eigendom, ICT- & privacyrecht

Deel deze vacature:

Het specialisme Intellectuele Eigendom, ICT- & Privacyrecht wordt momenteel door 4 advocaten verzorgd, waarbij de aandacht is verdeeld in de behartiging van alle deelgebieden van de klassieke Intellectuele Eigendom (Auteursrecht, Octrooirecht en Merkenrecht) en anderzijds ICT- en Privacyvraagstukken. Er wordt zowel geadviseerd als geprocedeerd.

KienhuisHoving advocaten en notarissen is een juridische dienstverlener met vestigingen in Utrecht en Enschede, hetgeen veel meerwaarde voor de cliënten brengt. De dienstverlening omvat veelzijdige juridische advisering aan en begeleiding van ondernemingen, instellingen en overheden. KienhuisHoving staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande en gespecialiseerde dienstverlening, multidisciplinaire aanpak en persoonlijke benadering. In totaal werken bij KienhuisHoving ruim 120 medewerkers, waarvan circa 45 advocaten en 15 (kandidaat-)notarissen. KienhuisHoving kent meerdere praktijkgroepen en specialismen, waaronder binnen de praktijkgroep Contracten-, Proces- & Aansprakelijkheidsrecht het specialisme Intellectuele Eigendom, ICT- & Privacyrecht.

Wat bieden wij?

Een dynamische baan in een mooie praktijk, met volop ruimte voor individuele ontplooiing en de mogelijkheid om de praktijk zelfstandig verder uit te bouwen. Focus op de klant, vakmanschap en resultaatgerichtheid zijn aspecten waar KienhuisHoving grote waarde aan hecht. Naast een boeiende en uitdagende baan draagt de ligging van onze kantoren volop bij aan een plezierige en flexibele werkomgeving.  De standplaats kan desgewenst zowel Utrecht als Enschede zijn. Er wordt gewerkt vanuit één team met samenwerking tussen alle disciplines.

Wat verwachten wij?

Je bent afgestudeerd in het Nederlands Recht en hebt ten minste 5-6 jaar ervaring met het klassieke Intellectuele Eigendomsrecht. Affiniteit met het verbintenissenrecht is een pre. Voor de functie stellen we hoge eisen aan het juridisch inzicht en aan de motivatie. Een actieve en teamgerichte instelling zijn uitgangspunt, evenals uitstekende commerciële vaardigheden.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lesley Broos, advocaat (partner), tel. 088 480 40 62 of Hugo Hekket, Manager P&O, tel. 088 480 40 41. Jouw sollicitatiebrief, vergezeld van CV, kun je richten aan Hugo Hekket, email:P&O@kienhuishoving.nl

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 13 december 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Enschede/Utrecht
Scroll naar boven