v.o. zoekt een

Advocaat (m/v)

Deel deze vacature:

Als advocaat van V.O. verleen je juridische diensten op een breed terrein. Je praktiseert algemeen burgerlijk recht en ondernemingsrecht en weet goed raad in complexe zaken. Jij stelt allerhande IE gerelateerde overeenkomsten zoals licenties en NDA’s op, maar beoordeelt ook IE-clausules en non-concurrentiebedingen in arbeidsovereenkomsten met ontwerpers en uitvinders. Daarnaast sta je cliënten – waar dat nodig is – bij in inbreuk kwesties. Al ligt de focus van de praktijk meer op valorisatie van en advisering over IE in het verlengde van het werk van de gemachtigden van V.O., dan op handhaving en/of verdediging van posities. De rechtspraktijk wordt gekenmerkt door korte lijnen, nauwe samenwerking met de gemachtigden van V.O. en dienstverlening op maat.

Wat is jouw profiel?

Je hebt je stage voltooid en beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent enthousiast, flexibel, communicatief sterk, maar ook een aardige en humorvolle collega. Je bent bedreven in het out-of- the-box denken bij specifieke juridische vraagstukken en cliëntgericht.

Wat bieden we jou?

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratificatieregeling, variabele werktijden, een uitstekende pensioenvoorziening en aanvullende employee benefits. Daarnaast krijg je een unieke werkplek recht tegenover het Vredespaleis in het centrum van Den Haag.

Interesse?

Neem, voor meer informatie over de functie, contact op met Annelies de Bosch Kemper-de Hilster, advocaat, telefoon: 070–338 52 65. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief met CV aan Liesbeth van den Broek, HR Manager, via e-mail L.vandenBroek@vo.eu

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 2 november 2021
Verloopdatum: 02/12/2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven