Advocaat M&A / ondernemingsrecht – senior medewerker

Deel deze vacature:

Rotterdam | 40 uur

Wil jij meebouwen aan een hoogwaardige M&A-praktijk, met alle ruimte om jouw (partner)ambities waar te maken? Als senior-medewerker word je een belangrijk onderdeel van en direct betrokken bij, de verdere groei en ontwikkeling van onze M&A-praktijk. Daarbij werk je samen met de besten binnen hun vakgebied, onder leiding van een zeer ervaren partner.

Het kantoor bestaat op dit moment uit circa 30 advocaten, waarvan het merendeel heeft gewerkt bij de grote nationale en internationale advocatenkantoren.

Onze advocaten werken in kleine praktische teams. Door de achtergrond, opleiding en instelling van onze advocaten concurreren wij op het gebied van kwaliteit en service met vooraanstaande nationale en internationale advocatenkantoren binnen de gebieden waar wij ons op richten, met de efficiëntie en persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor.

Ons M&A-team adviseert zowel nationale als internationale cliënten bij fusies en overnames, het opzetten van samenwerkingsverbanden en ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Het team treedt op voor private equity, strategische partijen en management met een focus op het mid-market segment en is nauw betrokken bij onze vooraanstaande herstructureringspraktijk.

Wat bieden we jou?

Je werkt samen met gemotiveerde, vakkundige en ervaren collega’s om de praktijk verder op te bouwen, met meteen invloed en betrokkenheid bij de ontwikkeling hiervan. Daarbij is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, met op termijn de mogelijkheid om de praktijk te gaan leiden.

We bieden jou een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme beloning. Je wordt bovendien onderdeel van een groep collega’s die naast de inzet voor hun vak, ook samen plezier maken hoog in het vaandel hebben staan.

Wat zoeken we?

Je hebt minstens zes jaar ervaring als advocaat in (grotendeels) de M&A transactiepraktijk en gaat graag de uitdaging aan om mee te bouwen aan een groeiende, hoogwaardige M&A-praktijk binnen de setting van een Rotterdams kantoor. Je bent bovengemiddeld gedreven, beschikt over goede analytische vaardigheden, bent ondernemend en werkt graag in teamverband. Je beschikt over coaching kwaliteiten, bent flexibel, hebt een eigen mening, bent assertief en durft snel beslissingen te nemen. Verder denk je graag mee met de cliënt en heb je een goed inzicht in de marktontwikkelingen.

Pas jij in het bovenstaande profiel? Dan maken wij graag kennis met jou. Solliciteer direct via de knop ‘Solliciteren’.

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem voor meer informatie contact op met Ruben Leeuwenburgh.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 21 juni 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven