Advocaat-medewerker Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer

Deel deze vacature:

Wij zijn op zoek naar een gedreven advocaat-medewerker die drie tot zes jaar werkervaring heeft in het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en schadevergoedingsrecht en die graag een overstap wil maken.

Jouw rol

Je gaat als advocaat-medewerker Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer aan de slag voor verzekeraars, aansprakelijk gestelde partijen en benadeelde partijen. Je adviseert en procedeert op uiteenlopend gebied. In de praktijk ligt een nadruk op het personenschaderecht en alles wat daarmee samenhangt. Je krijgt te maken met onder meer wegbeheerdersaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid, onrechtmatige daad, letselschade en verzekeringsrechtelijke vraagstukken in de breedste zin van het woord.

Er is veel afwisseling in je werkzaamheden. De ene dag sta je in de rechtszaal, de andere dag ben je een advies of een processtuk aan het maken of voer je besprekingen met cliënten. Daarnaast volg je de ontwikkelingen in de markt op de voet en ben je actief aan het netwerken om zo je praktijk op- en uit te bouwen. Zowel binnen als buiten de sectie werk je nauw samen met collega’s om de cliënt van een op maat gesneden advies te voorzien.

De sectie

De sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer bestaat uit 18 advocaten. De sectie houdt zich bezig met het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, vervoerrecht en schadevergoedingsrecht in brede zin.

Wat hebben we jou te bieden?

  • uitdagende zaken van verzekeraars, overheden en andere interessante marktpartijen;
  • de mogelijkheid om je eigen praktijk op te bouwen;
  • een team dat jou wil helpen in je ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied;
  • cursussen en training op en buiten kantoor waardoor iedereen zijn/haar kennis op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • een laagdrempelige bedrijfscultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen;
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat heb jij ons te bieden?

Je hebt drie tot zes jaar relevante werkervaring en hebt aantoonbare affiniteit met het aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Je geeft op een toegewijde manier advies en je hebt het vermogen om de praktische vertaalslag naar de cliënt te maken. De cliënt staat bij jou centraal.

Je beschikt in ruime mate over commerciële en acquisitieve vaardigheden die je in staat stellen een eigen praktijk op te bouwen en mensen aan je te binden. Je weet wat er in de markt leeft en speelt in op de kansen die je signaleert. Je bent communicatief sterk, ambitieus en krijgt energie van werken in teamverband. We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige persoonlijkheid die ervan houdt om in een hectische omgeving met elkaar goed werk af te leveren.

Locatie

De werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit onze locatie in Arnhem. Leden van de sectie zijn echter mobiel en daardoor regelmatig ook op onze andere locaties in Zwolle, Apeldoorn en Utrecht te vinden. Deze flexibiliteit verwachten wij ook van jou.

We vertellen je graag meer!

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Maarten Spronck (+31 6 109 230 01). Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met HR-adviseur Meike Uijterwijk (+31 6 128 436 76).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 14 februari 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Scroll naar boven