AKD zoekt een

Advocaat medewerker Arbeidsrecht

Deel deze vacature:

Als advocaat-medewerker arbeidsrecht

adviseer en procedeer je – en dit zal geen verrassing zijn – op het gebied van (collectief) ontslagrecht, (onrechtmatige) concurrentie en geheimhouding, cao- en medezeggenschapsrecht, bijzondere arbeidsverhoudingen, overgang van onderneming, gelijke behandeling, (nationale en internationale) detachering, arbeidstijden- en arbeidsomstandigheden, etc.

Waarom je voor deze baan de overstap zou moeten maken? Omdat ons Eindhovense team een verfrissend, energiek en, enthousiast team is dat zich in de dagelijkse praktijk laat leiden door het credo ‘doen waar je goed in bent en waar je plezier uithaalt’ als basis voor succes.

Je krijgt verantwoordelijkheid en een praktijk met aansprekende klanten. Je beoefent daarin naast het klassieke ook het internationale arbeidsrecht en ondersteunt bij multidisciplinaire vraagstukken. En dat op juridisch hoog niveau en binnen uiteenlopende sectoren (zoals bouw, overheden, onderwijs, logistiek, metaal, etc.). Door die verschillende markten is je wereld groter dan de vakgroep Arbeidsrecht en de vestiging Eindhoven. Je kunt ook werken met uitkijk op de Erasmusbrug te Rotterdam of in The Edge aan de Zuidas in Amsterdam.

Je krijgt een belangrijke rol binnen het team: je zal de junior-advocaten gaan opleiden en je eigen zakelijk netwerk op- en/of uitbouwen.
Kortom, de perfecte plek voor jou om je in een dynamische omgeving verder te ontwikkelen als advocaat, je verder te specialiseren in het arbeidsrecht en je opleidings- en relatiemanagementvaardigheden verder uit te diepen.

De ideale kandidaat voor deze positie

• is afgestudeerd in het Nederlands recht (WO) en heeft aantoonbaar bovengemiddeld goede studieresultaten;
• vanaf 5 jaar ervaring binnen het arbeids(proces)recht;
• wil bouwen en verantwoordelijkheid dragen;
• is commercieel gedreven en sterk op de relatie, met cliënten maar ook met collega’s;
• is net als AKD toegankelijk, energiek, betrokken en ambitieus;
• staat voor kwaliteit;
• beschikt over uitstekende Nederlandse, maar evengoed ook Engelse taalvaardigheden, en;
• is accuraat.

Van AKD krijg jij

dus een mooie baan in een energieke omgeving met mooie ontwikkelmogelijkheden en een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief alle voorwaarden die je daarbij anno 2022 mag verwachten. AKD is een ambitieuze organisatie, maar zorgt goed voor (de onderlinge binding tussen) haar medewerkers.

 Diversiteit en inclusiviteit

AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 12 mei 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Eindhoven

Provincie

Noord-Brabant

AKD

AKD is een full-service Beneluxkantoor met ruim 500 advocaten, fiscalisten, notarissen en staf in België, Nederland en Luxemburg. Wij zijn voor onze cliënten de…
Scroll naar boven