Advocaat-medewerker Bestuurs- en omgevingsrecht

Deel deze vacature:

Vacature advocaat-medewerker Bestuurs- en omgevingsrecht

Onze praktijk groeit verder. Daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team bestuursrecht-en omgevingsrecht in Arnhem met een ervaren advocaat-medewerker.

Jouw rol
Binnen de sectie Vastgoed, Markt en Overheid leg jij je toe op bestuursrecht en het omgevingsrecht. Je adviseert en procedeert met name voor overheden. Daarnaast volg je de ontwikkelingen in de markt op de voet en ben je actief aan het netwerken om zo je praktijk op- en uit te bouwen. Binnen het team krijg je de kans om je verder te specialiseren. Zowel binnen als buiten de sectie werk je nauw samen met collega’s om de cliënt van een op maat gesneden advies te voorzien.

De sectie
De sectie Vastgoed, Markt en Overheid bestaat uit ruim 30 advocaten en (kandidaat-) notarissen en een stevig secretariaat. De sectie heeft onder andere specialisten in het bestuursrecht, omgevingsrecht, marktordening en vastgoed. De verschillende secties van Nysingh werken nauw samen om onze cliënten op verschillende rechtsgebieden optimaal te kunnen bedienen.

Wat kun jij verwachten?

  • Een kwalitatief hoogstaande sectie waarin aansprekende en afwisselende zaken behandeld worden;
  • De mogelijkheid om je eigen praktijk op te bouwen en je te specialiseren;
  • Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voor eigen initiatief;
  • Een iPhone en laptop;
  • Een laagdrempelige kantoorcultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen voor gezelligheid en inhoudelijk overleg;
  • Cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis op peil houdt en kennis en inzichten worden gedeeld;
  • Leuke kantooractiviteiten, waaronder kantoorborrels, wintersport en andere sociale en sportieve activiteiten;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen op jaarbasis.

Wie ben jij?
Je hebt drie tot vijf jaar relevante werkervaring als advocaat in het bestuurs- en/of omgevingsrecht. Op een toegewijde manier geef je advies en je hebt het vermogen om de praktische vertaalslag naar de klant te maken. De cliënt staat bij jou centraal.

In ruime mate beschik je over commerciële en acquisitieve vaardigheden die je in staat stellen een eigen praktijk op te bouwen en mensen aan je te binden. Je weet wat er in de markt leeft en speelt in op de kansen die je signaleert. Overtuigend weet je jouw standpunt over te brengen en je bent sterk analytisch. Je bent communicatief sterk, ambitieus en krijgt energie van werken in teamverband.

Locatie
De werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit onze locatie in Arnhem. Als je wilt, kan tenminste een dag per week vanuit onze locatie in Utrecht worden gewerkt.

Procedure
We streven ernaar om je binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

We vertellen je graag meer!
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Vera Textor (06 12 39 39 56 / vera.textor@nysingh.nl) of Mark Tunnissen (06 12 64 52 14 / mark.tunnissen@nysingh.nl). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met HR adviseur Ilona Schotman (06 12 74 43 14 / ilona.schotman@nysingh.nl)

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 12 januari 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Scroll naar boven