Kneppelhout zoekt een

Advocaat-medewerker civiel vastgoedrecht

Ben jij een goede advocaat, ben je ambitieus en heb je ervaring in het civiele vastgoedrecht? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière of wil je die juist een vliegende start geven? Dan maken wij graag kennis met jou.

Deel deze vacature:

Kneppelhout zoekt voor de sectie Vastgoed & Omgevingsrecht een

advocaat-medewerker civiel vastgoedrecht (of gevorderde advocaat-stagiaire)

met een focus op bouw- en/of aanbestedingsrecht

 

Ben je een beginnende advocaat-stagiaire of wil je advocaat-stagiaire worden, kijk dan op onze website voor passende vacatures.

Onze sectie Vastgoed & Omgevingsrecht is met negen advocaten zo samengesteld dat hoogwaardige juridische bijstand wordt verleend in alle zaken die met bouwen, wonen en omgeving te maken hebben.

Tot onze klantenkring behoren institutionele en particuliere beleggers, woningcorporaties, overheden, projectontwikkelaars, aannemers en architecten. Samen met hen benutten wij kansen en werken wij aan oplossingen, zodat de klant succesvol kan ondernemen.

Wij adviseren bij zaken als aanbestedingen, het verwerven van gronden en het bouwen en verhuren van vastgoedobjecten, stellen koop-, aannemings- en huurovereenkomsten op en als dat nodig is procederen wij natuurlijk ook. Dat doen we allemaal, en meer, vanuit een van de meest iconische panden van Rotterdam, de ‘Willemswerf’, met een prachtig uitzicht over het centrum en de Maas.

Vanwege het vertrek van een medewerker naar een functie buiten de advocatuur zoeken wij iemand die samen met ons de mouwen op wil stropen. Aantoonbare affiniteit met het civiele vastgoedrecht is een vereiste, en dat bespreken we graag verder aan de hand van jouw kennis en ervaring.

Heb jij:

  • een afgeronde opleiding binnen het civiele recht
  • een (bijna) afgeronde Beroepsopleiding Advocaten
  • een sterk analytisch vermogen
  • goede communicatieve vaardigheden
  • een commerciële instelling
  • een goede dosis relativeringsvermogen

Dan bieden wij jou:

  • een werkomgeving waarin je veel vrijheid krijgt om te laten zien wat je kan en waarbij je alle ruimte krijgt om je samen met ons verder te ontwikkelen, inclusief het volgen van een postacademische opleiding zoals Grotius
  • een goed pakket arbeidsvoorwaarden met een aantrekkelijk salaris, 25 vakantiedagen en 3 extra aan te wijzen vrije dagen per jaar, een bonusregeling en pensioen
  • een passende werk-privébalans; wij kennen een thuiswerkregeling, de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen en een diversiteitsdag
  • en niet te vergeten al het andere dat werken bij Kneppelhout zo leuk maakt: een inclusieve, ambitieuze en talentvolle groep advocaten die elkaar ook na kantoortijd weet te vinden

Is dit de baan die bij jou past? Solliciteer dan via de sollicitatielink. Vul daar je gegevens in en beantwoord de vragen. Wij ontvangen graag een complete sollicitatie met motivatiebrief, CV, cijferlijsten en (indien beschikbaar) referenties.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marije Levering (HR manager) via 06-82441009 of mle@kneppelhout.nl. Zij kan je ook in contact brengen met een van onze advocaten om alvast wat meer over Kneppelhout te weten te komen.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 15 maart 2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Scroll naar boven